Anders op vakantie: drijvend chalet, yurt, bubble room

15

Na overleg met uzelf (en pas daarna met de rest van de familie!), hebt u besloten dat uw volgende vakantie een avontuurlijk tintje zal krijgen. En om dat te bereiken, zet u een geheim wapen in: een anders-dan-andere accommodatie op de camping. Een drijvend chalet, een hut, yurt of zelfs een bubble room: de hele familie gaat dit te gek vinden!

Bijzondere accommodaties waar u er echt helemaal uit bent

Wie heeft er nooit eens van gedroomd de nacht in een boom door te brengen? En mocht u hoogtevrees hebben, geen probleem, er zijn genoeg andere unieke accommodaties op uw favoriete camping. Aangezien u dit jaar eens anders-dan-anders op vakantie wilt gaan, kunt u het meteen maar goed aanpakken: neem de hele familie een lang weekend op sleeptouw in een woonwagen of een yurt! In deze absoluut onalledaagse accommodaties, die van alle gemakken zijn voorzien en midden in de natuur liggen, kunnen zowel kleine als grote families prima terecht.

De hutten, bubble rooms (een kleine transparante cocon in de vorm van een bel) en tipi’s zijn met veel zorg gemaakt van voornamelijk natuurlijke materialen, zodat uw ‘avontuurlijke’ vakantie hand in hand gaat met respect voor de natuur. Terwijl de kleintjes op avontuur gaan of indiaantje spelen, beleeft u midden in een schitterend groene omgeving een moment van pure ontspanning. En daar slapen in een drijvend chalet niet wil zeggen dat het u aan alles moet ontbreken, profiteert u gewoon van alle diensten en voorzieningen van de camping: kortom, dit wordt een droomvakantie!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5