Blijf verbonden tijdens uw campingvakantie

15

Yelloh! Village stelt u een gratis mobiele app ter beschikking om in real time het leven en het nieuws van de camping te volgen. Dit is uw trouwste vakantiemaatje tijdens uw hele verblijf.

 

Informatie in real time 

Wat gaan we doen vandaag? Welke animatie staat er op het programma? U hoeft niet langer na te denken, met de mobiele Yelloh! Village app kunt u elke week het animatieprogramma van de camping bekijken en u inschrijven voor activiteiten. U mist dus geen enkele gelegenheid om te profiteren van alles wat de camping te bieden heeft en u geniet volop van alle activiteiten die er worden aangeboden.

 

Een uitwisselingsruimte 

Met onze mobiele app staat u midden in het campingleven. Vond u een activiteit leuk? Bent u onder de indruk van een bezienswaardigheid? Informatie die voor anderen ook handig kan zijn? Deel dit met ons … U kunt dat doen door de nieuwslijn van de Yelloh! Village camping waar u verblijft te volgen en commentaar te geven om uw ervaringen met andere vakantiegangers te delen.

Maar dat is niet alles, de app is ook een ontmoetingsplaats! Er is een privéruimte beschikbaar waar u met andere mensen op de camping kunt praten en uitwisselen.

 

Toegang tot praktische informatie 

Alle informatie die u nodig heeft over de camping staat op de app! De activiteiten ter plaatse, de openingstijden van de receptie en de verschillenden diensten, zoals de bar, de snackbar, het zwembad… vindt u online terug op uw mobiele telefoon. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.

U vindt er ook alle adressen en telefoonnummers die handig van pas kunnen komen tijdens uw vakantie. En u ontdekt de verschillende toeristische bezienswaardigheden in de omgeving, ideaal voor uitstapjes met familie of vrienden.

 

Maak het uzelf gemakkelijk, blijf verbonden en mis niets dankzij onze mobiele Yelloh! Village app!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5