Bretagne: de leukste buitenactiviteiten van Frankrijk

00

Geniet in Bretagne tijdens een verblijf met de familie, met z’n tweetjes, met vrienden of in uw eentje van een paar heerlijke dagen in de buitenlucht. Deze schitterende Franse streek heeft genoeg te bieden om alle liefhebbers van buitenactiviteiten in vervoering te brengen. En dankzij het enorme aanbod aan mogelijkheden vindt iedereen hier iets van zijn gading: wandelingen voor families, zelfs met kinderwagen, fiets- en mountainbiketochten en kajaktochten, om er een paar te noemen.

Dankzij de Tour du Golfe- en langeafstandswandelroutes en de fietspaden ‘voies vertes’ kunt u volop genieten van de natuur

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: Bretagne is zonder enige twijfel een van de mooiste streken van Frankrijk. De langeafstandswandelpaden bieden u uren wandelplezier, zodat u optimaal van de wisselende landschappen en de zeer de moeite waard zijnde natuurlijke rijkdommen kunt profiteren: het is aan u om tussen land en zee een keuze te maken tussen het coulisselandschap met zijn kastanje- en eikenbomen of bijvoorbeeld de baai van de Mont-Saint-Michel met zijn rijke en gevarieerde fauna.

En als u op zoek bent naar fraaie vergezichten over zee, dan is de Armor, het “land aan de zee”, de perfecte bestemming voor u. De kust tussen St-Brieuc en Morlaix is een aaneenschakeling van granietrotsen, en fraaie baaitjes worden afgewisseld met sfeervolle vissershaventjes. Na een bocht in de weg laat u de zee en de heerlijk zilte geuren achter u en belandt u in het beroemde Bretonse heidelandschap met brem en heidestruiken.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5