De 10 meest originele activiteiten van Yelloh! Village

15

De Yelloh! Village campings, die bij uitstek gezellig zijn, bieden een groot aantal activiteiten. Kies een van deze tien originele animaties!

 

 1. Boogschieten
  Om uw behendigheid te testen of Robin Hood te spelen, waarom probeert u niet eens het boogschieten? Ga de strijd aan met vrienden op de campings La Vallée, Le Pin Parasol of Punta Milà!
 2. Graffiti
  Als u op vakantie bent met tieners en u ze graag mee ziet doen aan een activiteit die zowel artistiek als fun is, kunt u terecht bij de tag en graffiti sessies in het campingdorp Le Fayolan!
 3. Avonturenparcours
  Bent u op zoek naar een wat sportievere activiteit voor de hele familie? Overschrijdt uw grenzen tijdens het boomklimparcours in de campingdorpen Port de Plaisance, L’Océan Breton en Le Château de la Forêt!
 4. Tocht door de lucht
  Op sommige campings, zoals Payrac Les Pins, kunt u op een nog hoger plan komen door een tocht met een luchtballon te maken of een luchtdoop te maken met een parapente. Durft u de grote sprong te wagen? 
 5. Adrenaline stoot
  U kiest liever voor vaste grond, maar bent wel op zoek naar nieuwe sensaties? Kies dan voor canyoning, speleologie of voor  kanovaren en kajakken door de Gorges van de rivier de Ardèche in het campingdorp Le Soleil Vivarais!
 6. Watersporten
  Als u denkt dat er niets mooiers is dan los te gaan op zee, dan is het campingdorp Les Grands Pins voor u bedoeld! U kunt hier surf- en duiklessen volgen en de golven van de Atlantische Oceaan te lijf gaan.
 7. Onder de wind
  Op zoek naar een unieke activiteit? De Bretonse campingdorpen Mané Guernehué en La Baie de Douarnenez nemen u mee voor een rit zeilwagen rijden op de stranden van de Morbihan en de Finistère.
 8. Paintball
  Paintball, een levensgroot rollenspel dat steeds populairder wordt, is nu ook bij Yelloh! Village. Beleef onvergetelijke momenten met vrienden in de campingdorpen Le Château de la Forêt, Les Ramières en Le Talouch!
 9. Laser Game
  Niets is gekker dan de dag afsluiten met een Laser Game sessie!  U kunt de aan dit spel gewijde avonden bijwonen in het campingdorp Le Castel Rose. Dat wordt zeker lachen!
 10. Thema-avonden
  Wat zou Yelloh! Village zijn zonder de avondanimaties? Karaoke, schuimparty’s, geïmproviseerde concerten… alles is aanwezig om uw dag op een geweldige manier te eindigen.

 

Of u nu rustig bent of een echte waaghals, aangetrokken door het water, de lucht of het vasteland, Yelloh! Village heeft altijd een activiteit op maat.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5