De 10 meest unieke accommodaties van Yelloh! Village

15

Een campingvakantie is op zich al een ervaring, maar Yelloh! Village biedt u nog meer afleiding dankzij een keuze aan unieke accommodaties.

 

Een houten hut
Wie heeft er in zijn jeugd nooit van gedroomd in een houten hut te leven? Het campingdorp Le Bout du Monde maakt uw kinderdromen waar dankzij de geheel houten hut die perfect geïntegreerd is in de groene omgeving van de Aude.

 

Een huis op palen
Een beetje afstand van de wereld nemen, dat is mogelijk op camping Les Bois du Châtelas waar u een chalet op palen tot uw beschikking heeft, met een terras dat over de bergen van de Drôme uitkijkt.

 

Een woning op het water
Als u er liever voor kiest om mee te deinen op de golven en te ontbijten aan het water, dan moet u naar camping Yelloh! Saint-Émilion. Kinderen vinden deze drijvende cottage, die een echte woonboot is, heel leuk.

 

Een hut in de bomen
Op de campings Sylvamar en La Plage kunnen tortelduiven in een zacht bed inslapen en met de zang van vogels wakker worden. Met zicht op zee of  in het hart van Les Landes valt u ongetwijfeld voor de charme van deze boomhutten.

 

Een woonwagen
Een avontuurlijk leven leiden en tegelijkertijd van een absoluut comfort genieten, dat bieden de campingdorpen Le Ranolien, Yelloh! en Champagne, Nature et Rivière, Mané Guernéhué, Parc de Montsabert en Les Voiles d’Anjou danzij hun woonwagens voor twee of vier personen.

 

Een luchtbel
Als u als stel reist, is er niks romantischer dan een vakantie in een soort luchtbel door te brengen en de sterren vanuit uw bed te bewonderen. U kunt deze super romantische ervaring beleven in de Bubble room van campingdorp Château de la Forêt.

 

Indianenvakantie
Laat uw kinderen indiaantje spelen in een tipi tent met al het comfort van een kleine studio in het campingdorp Les Bois du Châtelas ! Bovendien geniet u hier van een mooi uitzicht over de omliggende bergen.

 

Een vintage caravan
Op camping Aloha kunt u in het retro-decor duiken van een Amerikaanse Airstream caravan. Met zijn pastelkleuren, kleine keukenhoek en terras brengt u een aangename vintage vakantie door op steenworp afstand van de stranden van de Languedoc.

 

Een verblijf in Mongolië
Om even helemaal weg te zijn, kunt u tenslotte kiezen voor een vakantie in een yurt uitgerust met traditioneel Mongools meubilair op camping Le Bout du Monde. Uw vakantie in de Aude zal een onverwachte en unieke wending nemen!

 

Voor een romantisch weekend met z’n tweeën of voor een onvergetelijke vakantie met de familie: doe uzelf plezier en reserveer een van de unieke accommodaties van Yelloh! Village!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5