De 10 mooiste aquaparken van Yelloh! Village

15

Bij Yelloh! Village betekent kamperen niet alleen natuur en ontdekken, maar ook ontspanning en vermaak in fantastische zwemparadijzen. Spring maar in het water!

 

Les Tournels

Parc aquatique du camping des Tournels

Met 4000 m² zwembaden is Les Tournels een echt paradijs. Het peuterbad, de glijbanen, de lagune, de spa en de aangelegde rivier kijken uit over de Golf van Saint-Tropez en staan garant voor plezier bij de hele familie.

 

Le Soleil Vivarais

Parc aquatique du camping Soleil Vivarais

Le Soleil Vivarais heeft een geweldig zwemparadijs. Twee verwarmde buitenbaden, vier glijbanen en een spa, en bovendien een directe toegang tot de rivier de Ardèche.

 

Les Mouettes

Parc aquatique du camping des Mouettes

De Bretonse camping Les Mouettes nodigt u uit van supersnelle glijbanen af te zoeven en u mee te laten slepen door de tropische rivier onder weelderig groen. En daarna richting de Balneo ruimte, om bij te komen van uw emoties!

 

Camping Sylvamar

Parc aquatique du camping Sylvamar

Le Sylvamar valt bij iedereen in de smaak, met zijn multiglijbaan, een lazy river, een waterspeeltuin en twee verwarmde buitenbaden. Dit campingdorp in Les Landes biedt ook directe toegang tot het strand van Labenne, om zo in de oceaan te duiken.

 

Les Mimosas

Parc aquatique du camping des Mimosas

In campingdorp Les Mimosas kunt u wedstrijdje spelen met vrienden op een driebaans waterglijbaan, in hydrotubes glijden, in een van de drie zwembaden duiken en ontspannen in een bubbelbad onder de zon van Narbonne.

 

Au Lac de Biscarosse

Parc aquatique du camping au Lac de Biscarosse

Zwemmen in natuurwater of pret maken op de glijbanen en in het peuterbad, het campingdorp van Les Landes Au Lac de Biscarosse laat u de keuze met een aquapark van 1400 m² en een directe toegang tot het meer en de Atlantische Oceaan.

 

Le Brasilia

Parc aquatique du camping Brasilia

Watervallen, kokospalmen, houten bruggetjes… een tropische sfeer wacht u op in de Pyrénées Orientales in campingdorp Le Brasilia. U kunt zich vermaken op de glijbanen en relaxen in het zwembad voor hydrotherapie en in de spa.

 

Le Sérignan Plage

Parc aquatique du camping Sérignan plage

De kinderen zijn verrukt over het gigantische peuterbad met zijn piratenschip, glijbanen en waterspelen in campingdorp Sérignan Plage. Dit dorp in de Hérault telt vier baden, een overdekt zwembad voor baby’s en een spa van 2800 m².

 

Le Lac des 3 Vallées

Parc aquatique du camping du Lac des 3 Vallées

Een panoramisch zwembad, een peuterbad, glijbanen, een grote lagune, een zenruimte en een rechtstreekse toegang tot drie meren met watersportactiviteiten, campingdorp Le  Lac des 3 Vallées in het hart van de Gers zal bij de hele familie in de smaak vallen.

 

Port de Plaisance

Parc aquatique du camping du Port de Plaisance

Geniet van een tropische sfeer in Bretagne met het aquadôme van campingdorp Port de Plaisance! Naast deze overdekte ruimte met bubbelbaden telt dit dorp drie buitenzwembaden twee glijbanen en een peuterbad.

 

Beleef een vakantie vol pret en ontspanning met uw kinderen of met vrienden dankzij de geweldige aquaparken van Yelloh! Village!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5