De bergen: een must voor wintersportliefhebbers

15

Terwijl de winter voor de een alleen maar kou en somberheid betekent, staat dit seizoen voor velen van u juist voor fantastisch wintersportplezier. Daarom neemt Yelloh! Village u graag mee naar de allerbeste pistes!

Een onvergetelijke wintervakantie in de bergen

De krokusvakantie is voor veel mensen hét moment van het jaar om op wintersport te gaan. Een prachtige laag sneeuw bedekt de skigebieden en geeft het berglandschap een totaal andere uitstraling. Deze smetteloos witte wereld belooft wintersporters vele uren glijplezier. Het is een ongekende en fantastische ervaring om met de familie of vrienden onder een stralende zon van de piste af te suizen terwijl u de heerlijk frisse winterlucht op uw gezicht voelt. Van langlaufen tot extremere sporten als snowboarden en snowkiten en van traditionele sneeuwschoenwandelingen tot sledehondentochten, er valt hier absoluut voor iedereen iets te beleven. Wie zegt dat de winter een treurig seizoen is?

Kamperen in de bergen

Als u optimaal wilt genieten van de unieke natuur in de bergen, gaat er niets boven kamperen. En het is echt niet zo dat kamperen per definitie oncomfortabel is. Yelloh! Village biedt u namelijk optimaal kampeerplezier, terwijl u geniet van het comfort van een echte hotelkamer. Onze verschillende campings in de bergen beschikken over houten chalets en diverse typen verwarmde cottages en bungalows die van alle gemakken zijn voorzien om u een grandioos verblijf met de familie of vrienden te laten beleven, met hetzelfde comfort als bij u thuis. Het enige verschil is dat u wakker wordt met het gezang van vogels en dat de bergen u tegemoet schitteren zodra u de deur van uw accommodatie opendoet. Wat wil een natuurliefhebber nu nog meer!

Alpen of Pyreneeën?

De Yelloh! Village campings staan niet alleen bekend om hun eersteklas voorzieningen, maar ook om hun gezellige en voor alle leeftijden aantrekkelijke activiteiten. Aarzel dus niet en neem ook uw kleintjes mee!

Zowel de Alpen als de Pyreneeën zijn met hun talrijke skigebieden ware droomlocaties voor wintersportliefhebbers en het is dan ook niet verwonderlijk dat Yelloh! Village er met zijn campings is neergestreken. Zo kunt u er van de prachtige pistes van Saint-Jean-Montclar afsuizen tijdens een verblijf op de in de Alpen gelegen camping L’Étoile des Neiges, geopend van 19/12/2015 tot 20/03/2016, of u heerlijk uitleven in de 4 skigebieden in de buurt van camping L’Escapade, midden in de Pyreneeën. Deze twee campingdorpen bieden talloze typische wintersportactiviteiten in een idyllische omgeving die bij uitstek geschikt is voor een vakantie met familie of vrienden.

Krijgt u nu al kriebels bij het idee dat u de ski’s mag onderbinden? Profiteer van de wintervakantie, verblijf in de bergen met Yelloh! Village en geniet van wintersportplezier!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5