De dienstverlening op de Yelloh! Village campings

15

Om u van een geweldige vakantie te laten genieten en u het leven zo aangenaam mogelijk te maken, biedt Yelloh! Village zowel gratis als tegen betaling diensten aan zodat u krijgt wat u nodig hebt!

 

Onze praktische diensten:

In de vakantie moet u niet te veel aan uw hoofd hebben. Yelloh! Village biedt u een breed scala aan praktische diensten.

Reist u met een baby? Een auto vol kinderen? Een veel te volle kofferbak? Kies voor gemak! Wij zorgen ervoor dat u met weinig bagage op reis kunt gaan. U hoeft alleen het allernoodzakelijkste mee te nemen: lakens en handdoeken worden u bij aankomst uitgereikt, net als een babykit met een kinderstoel en een vouwbedje.

Profiteer tot de laatste dag voluit van uw vakantie en laat de eindschoonmaak van uw huuraccommodatie aan ons over, zodat u in alle rust van uw vakantie kunt genieten.

Van uw aankomst tot uw vertrek staan wij voor u klaar om u het leven makkelijk te maken en u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Bij de 4 bloemen en Premium huuraccommodaties is een aantal diensten zelfs inbegrepen. Dus wacht niet langer en laat ons regelen wat u nodig hebt.

 

Uw voordelen ter plaatse:

Heel veel diensten worden u gratis ter beschikking gesteld als u een accommodatie op een van onze Yelloh! Village campings reserveert, omdat wij willen dat u van een onbezorgde vakantie geniet. Profiteer van onze aquaparken en onze dag- en avondactiviteiten. Er is elke dag weer van alles te beleven!

Ook kinderen en tieners hebben op onze campings de vakantie van hun leven. Voor hen zijn er kinderclubs, activiteiten en sportvelden. Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, leuke dingen doen, sporten en plezier maken… het kan allemaal!

 

Vakantie in alle rust:

Op de Yelloh! Village campings is ook ontspanning een sleutelwoord. In diverse vakantiedorpen is een wellnessruimte aanwezig. Hebt u zin in een lichaams- of gezichtsbehandeling? Wilt u naar de hamam of naar de sauna? Dat kan! Kies de formule van uw voorkeur en al uw wensen worden vervuld. Tijdens uw vakantie moet u vooral nergens aan hoeven te denken: ontspannen is het devies!

Voor nog meer rust kunt u ook kiezen voor onze formule halfpension, waarbij het ontbijt en de avondmaaltijd in de prijs zijn inbegrepen. Geen boodschappen doen, niet koken… wij verzorgen uw maaltijden om het u nog makkelijker te maken!

 

Blijf verbonden

We weten dat het belangrijk is vandaag om tijdens de vakantie met de buitenwereld verbonden te blijven. Daarom beschikken alle Yelloh! Village campingdorpen over een wifi-verbinding. In een speciale ruimte hebt u gratis toegang tot internet, maar wij bieden ook diverse formules aan waarmee u overal op de camping naar hartenlust op het net kunt surfen.

Voor wie in een Premium huuraccommodatie verblijft is de wifi-verbinding gratis: zo viert u vakantie in de openlucht en blijft u toch met de buitenwereld verbonden.

Geniet van uw vakantie, de Yelloh! Village campings zorgen voor alles!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5