Een muzikale, met jazz overgoten vakantie in de Drôme

14

Alle jazzliefhebbers weten natuurlijk allang dat er in Frankrijk vele fantastische jazzfestivals plaatsvinden. Eén daarvan is het beroemde festival “Parfum de Jazz”. Dit gezellige en swingende festival trekt grote aantallen jazzfans: maak het in de maand augustus tijdens een campingvakantie in de Drôme ook zelf eens mee!

Verwen uzelf met een zomerse en heerlijk muzikale vakantie

Liefhebbers (of niet) van jazz, houd uw agenda bij de hand: het festival “Parfum de Jazz” laat elk jaar de Drôme helemaal uit zijn dak gaan. Reserveer een aantal dagen op de camping en ontdek of herontdek een evenement dat in de smaak valt bij iedere muziekliefhebber. Wat maakt “Parfum de Jazz” nu zo aantrekkelijk? Er worden in verschillende steden en op allerlei locaties concerten georganiseerd, waarvan sommige vrij toegankelijk zijn.

U kunt kiezen uit diverse muziekstijlen, instrumenten en soorten optredens: een eerbetoon aan de grote namen uit de jazz (zoals de bijzondere hommage aan Duke Ellington tijdens de editie van 2014), kennismaking met lokale groepen, filmvertoningen… Uw dagen staan in het teken van concerten, ontmoetingen en de leukste ontdekkingen. “Parfum de Jazz” is daarnaast ook een unieke gelegenheid om opkomend talent te horen spelen. Kortom, dit is een festival voor hartstochtelijke muziekliefhebbers of mensen die op zoek zijn naar een zeer bijzondere muziekervaring.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5