Geniet lekker na van het muziekfestival van Bourges

00

Wat dacht u van een fantastische gelegenheid om een paar dagen heerlijk vakantie te vieren? Het muziekfestival van Bourges nodigt u uit om van 24 tot en met 29 april 2015 met familie of vrienden een aantal aangename dagen op de camping door te brengen. Kies de concerten waar u heen wilt en laat u verleiden door de magie van het muziekfestival “Printemps de Bourges”. Een paar extra vakantiedagen geven u de gelegenheid een prachtige streek te ontdekken waar natuur de hoofdrol speelt.

Reserveer uw concerten en uw campingdorp

Juliette Gréco, Angus & Julia Stone, Camélia Jordana of Black M zijn slechts een paar van de grote artiesten van wie u een concert kunt bijwonen tijdens het muziekfestival Printemps de Bourges. Alle genres zijn vertegenwoordigd en de sfeer is er altijd gemoedelijk: dit festival valt echt bij iedereen in de smaak! Reserveer nú uw plaatsen en uw verblijf op de camping: in de buurt van Bourges kunt u genieten van een campingdorp dat over alle voorzieningen beschikt om u een comfortabel verblijf te bezorgen.

Of het nu in een huuraccommodatie of in een tent is, uw verblijf staat volop in het teken van ontspanning en de leukste ontdekkingen. Tijdens een paar extra vakantiedagen kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de prachtige stad Bourges, de kathedraal en het schitterende Paleis van Jacques-Cœur, maar ook de omgeving is de moeite waard. Het departement Cher heeft liefhebbers van frisse buitenlucht enorm veel te bieden: fietstochten langs het kanaal van Berry, bezichtigingen van verschillende kastelen langs de Jacques-Cœur route of een culinaire stop om de verrukkelijke streekspecialiteiten te proeven, u gaat volop genieten van dit cultuur- en natuurrijke uitstapje.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5