Geniet van de rust van de Pyrenese wintersportgebieden

00

Tijdens de wintersportperiode, maar ook buiten dit seizoen, vormen de Pyreneeën een perfecte bestemming voor een campingvakantie met de familie en voor het ontdekken van een streek die bij uitstek geschikt is om weer nieuwe energie op te doen. De skigebieden van de Pyreneeën bieden een mix van natuur en gezelligheid en zullen u zeker kunnen bekoren.

Een perfecte vakantie om te genieten van frisse lucht

Gourette, Iraty, Cauterets, Luz-Ardiden, Luchon-Superbagnères en La Pierre-Saint-Martin zijn slechts een paar van de 38 skistations in de Pyreneeën. Ze liggen verspreid over niet minder dan zes departementen, hebben elk hun eigen kenmerken en zijn vooral geschikt voor alpineskiën, en in mindere mate voor langlaufen. De in grootte variërende skigebieden kennen een groot aanbod aan openluchtactiviteiten.

Ondanks het feit dat de skistations qua grootte, ligging en voorzieningen van elkaar verschillen, hebben ze één ding gemeen: de mooiste ongerepte landschappen. Het midden in Baskenland gelegen Iraty biedt in het grootste bos van Europa uren wandelplezier, op steenworp afstand van de Ossau-vallei. En of er nu wel of geen sneeuw ligt, het Nationaal Park van de Pyreneeën is zonder enige twijfel een van de populairste Franse bestemmingen voor mensen die aan de drukte van de stad willen ontsnappen: met de unieke vergezichten, voor iedereen toegankelijke wandelingen in de bergen en de sprookjesachtige bergdorpjes zult u hier gegarandeerd alles loslaten en weer volop nieuwe energie opdoen!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5