Het ludieke internationale Spellenfestival van Cannes

00

Ach Cannes, haar filmsterren en haar legendarische filmfestival! Wist u dat in Cannes ook een ander, minder bekend maar veel ludieker festival plaatsvindt: het internationale Spellenfestival? Tijdens een paar dagen op de camping in februari kunt u kennismaken met de hoofdrolspelers van de wereld van het spel!

Voor kleine én grote kinderen!

Voel u niet bezwaard en ga er naartoe: het internationale Spellenfestival van Cannes is er speciaal voor u zodat u zich kunt storten op uw passie voor spelletjes, wat voor spelletjes dan ook! Het in het Palais des Festivals et des Congrès van Cannes georganiseerde evenement heeft een bijzonder pluspunt: er zijn honderden gezelschapsspelletjes vrij toegankelijk! Echt, het is geen grap, reserveer het weekend van 28 februari en 1 maart en ontdek alle laatste super ludieke nieuwigheden op het gebied van bord-, simulatie- en verzamelkaartspelletjes en zelfs videospelletjes.

We raden u wel aan ruim de tijd te nemen voor uzelf en uw kinderen: met alle demonstraties, signeersessies en toernooien gaat u het gewoon druk krijgen! En maakt u zich geen zorgen, u hoeft echt niet spelverslaafd te zijn om hier te genieten: snuffel lekker rond bij alle stands, leer nieuwe regels maak vooral kennis met alle nieuwe spelletjes die u gedurende het jaar met de hele familie kunt gaan spelen. Bezoek ook zeker het gedeelte dat gewijd is aan de Franse “Spellen van het Jaar”: deze bij iedereen populaire spellen zijn creatief, origineel en voor alle leeftijden.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5