Het Vlieger- en Windfestival in Châtelaillon-Plage

15

In 2015 verwelkomt het Vlieger- en Windfestival van Châtelaillon-Plage u van 4 tot en met 6 april voor een geweldig moment van pure ontspanning met de familie. Reserveer voor het Paasweekend een paar heerlijke dagen op de camping en ontdek de prachtige streek: de Charente-Maritime is een ideale voorjaarsbestemming.

Kinderen vinden dit festival te gek!

Het Vlieger- en Windfestival van Châtelaillon-Plage is een ideaal evenement voor een weekend met de familie. Tijdens dit ongelooflijk sprookjesachtige en onwerkelijk mooie spektakel cirkelen honderden aan de wind overgeleverde vliegers rond in de lucht. Met Rokkaku-gevechten (Japanse vliegers), reuzenvliegers, een Jardin du Vent en nachtvluchten kunnen de deelnemers hun kunsten en vaardigheden laten zien.

Aan kinderen is volop gedacht, want er is zelfs een heel dorp van 200 m2 aan hen gewijd. Wat is er zoal te doen? Een workshop vliegers versieren of vliegers bouwen, maar er worden ook vliegerlessen gegeven. Daarnaast worden er voor de allerkleinsten allerlei ludieke activiteiten georganiseerd: een Paaseizoektocht en te gekke snoep-droppings.

Een schitterend spektakel in de lucht

Er staan tijdens dit eerste festival van het seizoen in Châtelaillon-Plage veel animaties op het programma: het stuntvliegteam van de Franse luchtmacht zal een prachtige vliegshow opvoeren en het licht- en geluidsspektakel “Vol de Nuit” zal bij de hele familie in de smaak vallen. Ook de kite jumpers zullen u niet teleurstellen en u gedurende deze drie magische dagen omverblazen met hun fantasierijke capriolen.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5