Interview camping Yelloh Village L’Océan Breton

15

Interview met Mevr. Furic, eigenaresse van camping Yelloh Village L’Océan Breton

Wat is de rijkdom van uw streek? Wat mogen de toeristen in de omgeving van de camping beslist niet missen?

Bretagne is een schitterende streek waar enorm veel culturen te ontdekken en adembenemend mooie landschappen te bewonderen zijn. Bezoekers kunnen ontzettend veel unieke en authentieke steden bezoeken, lange wandelingen langs de kust maken, bijzondere bezienswaardigheden bewonderen zoals de Pointe du Raz, de Glénan-archipel… Het is een veelzijdige streek waar ongelofelijk veel te doen is.

Zoals u ongetwijfeld weet, is het in Bretagne een paar keer per dag mooi weer. Daarom werken wij heel graag nauw samen met de verschillende VVV-kantoren in de streek om goed in te kunnen inspelen op de behoeften van vakantiegangers door middel van een gevarieerd aanbod aan activiteiten die zijn afgestemd op ieders wensen, leeftijd én het weer!

Ook zijn we een samenwerking aangegaan met alle belangrijke lokale toeristische partners. Dankzij de Yelloh-armband krijgen onze gasten op veel plaatsen korting: Haliotika – de stad van de visserij -, watersportactiviteiten, boottochten naar de eilanden, golfbaan, aquarium… We hebben het aanbod zo gevarieerd mogelijk gemaakt, zodat er voor iedereen enorm veel originele en heel verschillende activiteiten te beoefenen zijn.

Wat zijn de grote pluspunten van uw camping?

De ruimte en de zee die in het ritme van de getijden langs de camping loopt! De camping heeft een oppervlakte van 12 hectare waardoor er veel mooie staanplaatsen zijn, maar ook veel ruimte waar onze gasten kunnen genieten van de rust, fietstochten kunnen maken, picknicken, zich uitleven op ons nieuwe fitnessparcours aan het strand…

Op het campingterrein staat tevens een prachtig kasteel, wat de camping een bijzondere uitstraling geeft. L’Océan Breton is een echte familiecamping die wordt gerund door een familie en speciaal voor families is ingericht. Een speciale speelruimte voor de allerkleinsten, stacaravans op maat voor families met jonge kinderen, een groot aquapark, een boomklimparcours, uiteraard een kinderclub, springkastelen, verschillende speeltuinen…

De voorzieningen zijn echt ideaal voor families. En om de kinderen een optimaal vakantiegevoel te geven, hebben we een groot spel in het leven geroepen waarmee ze het kinderparadijs Océan Breton kunnen ontdekken. Tijdens hun verblijf en de activiteiten waar ze aan meedoen, kunnen de kinderen “Yellits” winnen die ze vervolgens kunnen inruilen voor allerlei cadeautjes. Een ludieke manier om ze actief te houden en te laten kennismaken met een prachtig stukje Bretagne.

Welke vernieuwingen staan er voor uw camping gepland?

Dit jaar hebben we enorm veel geïnvesteerd: we hebben het aquapark, dat al 2000 m² groot was, uitgebreid. Er is nu een tweede overdekt banenbad van 200m² naast het al bestaande overdekte zwembad, dat met een totaal vernieuwde waterspelletjeszone vooral gericht is op ontspanning. En dan is er natuurlijk ook nog het verwarmde buitenbad met een grote waterglijbaan!

Aan het strand hebben we een fitnessparcours, een nieuw voetbalveld en een fietscrossbaan aangelegd, we hebben een nieuwe PREMIUM wijk met stacaravans van het type Taos gecreëerd, het restaurant en de fitnesszaal in een nieuw jasje gestoken…

Het kasteel, bijzondere blikvanger van onze camping, is verfraaid. De in het kasteel gevestigde theesalon verwelkomt liefhebbers van ontspanning en lezen of van kleine voordrachten die bij de haard of op het terras worden gehouden. Een speciaal ingerichte behandelruimte zorgt ervoor dat het aangename gevoel van ontspanning blijft voortduren.
Het is de bedoeling dat we ons elk jaar blijven vernieuwen, de camping natuurlijk steeds mooier maken, maar vooral praktische diensten aan onze gasten blijven aanbieden om zoveel mogelijk aan hun wensen te voldoen en van hun vakantie een fantastische ervaring te maken. Dat is het doel van al onze vernieuwingen.

Wat is uw mooiste herinnering op de camping?

Er zijn er zoveel… Mijn mooiste herinnering blijft toch om te zien dat mensen heel vermoeid bij ons aankomen en heel gelukkig en volkomen ontspannen weer vertrekken.
Maar het mooie van onze camping zit hem voor mij ook in de geweldige hechtheid van ons team en de gedrevenheid waarmee onze medewerkers elke gast een unieke vakantie willen bezorgen.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5