Onmisbare reisaccessoires

15

Sommige reisaccessoires voor in de auto of het vliegtuig zijn bijzonder handig voor een onbezorgde reis, terwijl andere juist door hun praktische kant gewoon onmisbaar zijn. Hierbij een klein overzicht van wat u altijd bij u zou moeten hebben om zonder zorgen op reis te gaan.

Reisaccessoires voor in de auto

Voor uw volgende vakantie hebt u besloten te gaan kamperen in het zuiden van Frankrijk. Tijdens de reis moet de hele familie bezig gehouden worden, vooral de kinderen. We raden u aan hiervoor per kind een zak met speelgoed/spelletjes te vullen: zo kunnen ze zich vermaken met spelcomputers, boeken en gezelschapsspelletjes terwijl u rijdt. In een thermoskan hebt u altijd een koude of warme drank beschikbaar en vergeet niet wat tussendoortjes als u met kinderen reist. Probeer om eten, spelletjes en drankjes in een netje aan de rugleuning van de voorstoel te bevestigen, zodat uw kinderen er zelf makkelijk bij kunnen. En of het nu een korte of lange reis wordt, het is voor zowel de bestuurder als de passagiers belangrijk om regelmatig een stop te maken.

Reis zorgeloos met het vliegtuig

Voor een zorgeloze vlucht is het belangrijk alleen het hoognodige bij u te hebben en de rest van uw bagage in te checken. In uw handbagage kunt u bijvoorbeeld een klein toilettasje meenemen met vochtige doekjes, een tandenborstel, uw contactlenzen… Dit is de perfecte gelegenheid om de proefmonsters te gebruiken die u al zolang verzamelt in uw badkamer. Een ergonomisch kussen ondersteunt uw nek, zodat u lekker kunt slapen zonder uw buurman te storen, en uw oordopjes helpen u het lawaai van het vliegtuig en de overige passagiers te onderdrukken.
Eenmaal ter plaatse hebt u misschien adapters nodig, dit geldt met name voor Engeland en Amerika. Als u een trektocht gaat maken of in de woestijn gaat overnachten, neem dan een externe batterij mee voor meer autonomie voor uw smartphone of tablet. En een draagbare bagageweger is misschien niet noodzakelijk maar wel erg handig als u geen toeslag wilt betalen bij de terugreis.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5