Ontdek in 2016 nieuwe streken met Yelloh! Village

00

In 2016 opent Yelloh! Village voor u nieuwe horizonten dankzij een uitbreiding van zijn aanbod met vijftien over heel Frankrijk én daarbuiten verspreid liggende campingdorpen.

Picardië, tussen cultuur en natuur

Picardië, een van de nieuwe regio’s waar Yelloh! Village is neergestreken, herbergt ontelbare pareltjes die niet alleen bij liefhebbers van geschiedenis maar ook bij natuuraanbidders in de smaak zullen vallen.

Dit stukje Frankrijk herbergt vele kathedralen en kastelen en is een waar openluchtmuseum vol architecturale juweeltjes. Zo kunt u er de indrukwekkende en kolossale kathedraal van Amiens bewonderen of het monumentale kasteel van Pierrefonds.

Als uw hart meer uitgaat naar ongerepte weidse natuur, ga dan zeker naar de schitterende Baai van de Somme met zijn 70 km² aan stranden. Hier kunt u talloze trekvogels en schattige zeehonden bewonderen.

Het ideaal aan dit schitterende estuarium gelegen campingdorp Le Ridin biedt u met de vele animaties volop gelegenheid om van al dit moois te genieten, en dat altijd in de kenmerkende gemoedelijke Picardische sfeer.

De Morbihan, land van legendes

Dit jaar wil Yelloh! Village u met twee nieuwe campings in de Morbihan ook graag kennis laten maken met alle pareltjes van Zuid-Bretagne.

Vanaf de direct aan de oceaan gelegen camping Belle Plage kunt u genieten van het schitterende kustlandschap in de omgeving, de leukste karaktervolle dorpen bezoeken en het mysterie ontrafelen van de geheimzinnige menhirrijen in Carnac.

Gedurende uw verblijf op camping Mané Guernehué kunt u de prachtige kust van de Golfe du Morbihan verkennen en avontuurlijke uitstapjes maken naar de ontelbare eilandjes, bijvoorbeeld tijdens het beoefenen van watersporten zoals zeilen, veruit de populairste sport van de streek.

In de traditie- en legenderijke Morbihan beleeft u onder het genot van heerlijk zilte oceaanlucht gegarandeerd een relaxte vakantie vol verrassende uitstapjes.

Andalusië, zonbestemming bij uitstek

Om u in een totaal andere sfeer onder te dompelen, neemt Yelloh! Village u mee naar het land van de flamenco. Andalusië is een feestelijke en gastvrije streek in Spanje die een ongelofelijk mozaïek aan landschappen biedt. U kunt er lekker relaxen op het strand, de magnifieke gebouwen van Sevilla bewonderen, ronddwalen op de weidse woestijnlandschappen van Tabernas of de bergtoppen van de Sierra Nevada bedwingen.

Een andere grote troef van Andalusië is het enorme aantal traditionele feesten die gedurende het hele jaar in veel dorpen en steden leven in de brouwerij brengen. Tijdens deze religieuze feesten en populaire Feria’s krijgt u een fantastisch inkijkje in de eeuwenoude tradities waar de streek zo trots op is.

Vanaf de midden in een 7 hectare groot boomrijk park verscholen camping Doñarrayan Park kunt u het indrukwekkende lokale erfgoed en de unieke landschappen van dit bijzondere stukje Spanje ontdekken en geniet u van een geweldig aanbod aan activiteiten die bij de hele familie in de smaak zullen vallen.

Net als alle andere Yelloh! Village campings, doen deze campings er alles aan om met vele, voor iedereen interessante animaties, activiteiten en diensten de prachtige ziel van hun streek bloot te leggen.

Of u nu de voorkeur geeft aan het vriendelijke en gastvrije noorden of aan het warme en hartstochtelijke zuiden, uw vakantie met Yelloh! Village zal beslist een onuitwisbare indruk maken.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5