Ontdekkingstocht naar de schitterende Bretonse kust

00

Als we het over de Bretonse kusten hebben, denken we vooral aan de Côte d’Émeraude en de Côte de Granit Rose. Maar het Bretonse kustgebied beperkt zich met 1772 kilometer aan kustlijn niet tot deze twee streken: we nodigen u graag uit om meer te weten te komen over de Bretonse kusten en hun weergaloos mooie landschappen.

Van Saint-Malo tot de Mont Saint-Michel: bewonder de vele gezichten van Bretagne

Als u er deze zomer voor gekozen hebt de schoonheid van de Bretonse kusten te verkennen, is een campingvakantie met de familie een perfecte, ludieke en praktische manier om op pad te gaan in deze veelzijdige streek.
Een van de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens uw verblijf is Saint-Malo en haar indrukwekkende vestingmuren, waarvandaan u een schitterend uitzicht over de oceaan hebt. Dinard, Saint-Brieuc en Paimpol zijn typisch Bretonse steden waar u vele voorbeelden van traditionele architectuur kunt bewonderen.
De Côte d’Émeraude is ongetwijfeld een van de bekendste streken van Bretagne, want hier bevindt zich de baai van de Mont Saint-Michel, waar jong en oud hun ogen uit zullen kijken. Een bezoek aan deze magische plaats mag tijdens uw vakantie in Bretagne zeker niet ontbreken. U hebt hier niet alleen een prachtig uitzicht over de baai, het is ook de moeite waard om de abdij van binnen te bezoeken.

Ontdek de diverse legendarische plaatsen

Als u nog nooit hebt gehoord van de Côte des Mégalithes of de Côte de Cornouaille, zal uw vakantie in Bretagne hier zeker verandering in brengen. De eerste zal u te midden van de megalieten van Carnac terugvoeren in de tijd en de tweede neemt u mee naar sfeervolle stadjes als Pont-Aven en Concarneau en naar diverse kleine vissershavens waar u met de familie heerlijke wandelingen kunt maken op de prachtige stranden en kunt strijden om wie het mooiste zandkasteel bouwt.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5