‘s Zomers én ’s winters genieten in de bergen

00

Hoewel de bergen in de winter dankzij hun besneeuwde hellingen ontzettend veel bezoekers trekken, zijn ze ook in de zomer een aantrekkelijke vakantiebestemming. Yelloh! Village nodigt u uit om in elk seizoen de charmes van de bergtoppen te komen ontdekken.

Winterse genoegens in de bergen

Meestal is een vakantie in de bergen dé gelegenheid om van sneeuw te genieten. Of het nu gaat om het bewonderen van maagdelijk witte bergtoppen of het ervaren van een adrenalinekick tijdens het skiën, de bergen hebben tijdens de koudste maanden van het jaar inderdaad absoluut iets magisch. Sneeuwschoenwandelingen of sledehondentochten, sneeuwbalgevechten, sleeën, snowboarden of skiën… sneeuw haalt het kind in ons naar boven en laat ons genieten van de eenvoudige pleziertjes van het leven. De bergen zijn ook een perfecte omgeving om vele aangename uren door te brengen met vrienden of familie, of het nu tijdens een smaakvolle en voedzame bergmaaltijd is of tijdens een ludieke bezigheid als het maken van een sneeuwpop. Een wintervakantie in de bergen staat garant voor een onvergetelijk verblijf met uw dierbaren.

Een zomer in de bergen

Als het weer wat warmer wordt en het wit van de sneeuw plaats maakt voor prachtige groene bergweiden vol bloemen, dan wordt het berglandschap een betoverende omgeving voor wandelliefhebbers die op hun gemak de lokale fauna en flora kunnen bewonderen. De van hun hagelwitte jas ontdane skipistes worden dan bestormd door mountainbikers, terwijl de steile bergwanden het speelveld worden van berg- en rotswandbeklimmers. Door het smelten van ijs en sneeuw zwellen de rivieren en andere waterlopen, zodat ook liefhebbers van watersporten als canyoning, raften en kajakken zich helemaal kunnen uitleven. Ook het water in de meren warmt op, wat toelaat aan de hele familie om midden in de bergen een lekker frisse duik te nemen in de mooiste natuurlijke meren.

De Yelloh! Village campings in de bergen

Om u de enorme veelzijdigheid van berglandschappen in Frankrijk en Spanje te kunnen laten ervaren, heeft Yelloh! Village niet alleen campings in de Alpen en de Pyreneeën, maar ook in het Centraal Massief, de Jura, de Vogezen en de Vercors. Elk van deze campingdorpen is met zorg uitgekozen vanwege zijn unieke omgeving en hoogwaardige voorzieningen. De meeste zijn geopend in de zomer, maar het is goed om te weten dat een aantal campings u ook in de winter graag ontvangt, zoals L’Étoile des Neiges en L’Escapade. U hoeft alleen nog maar te bedenken wat voor u de beste tijd is om er uw vakantie te vieren!

De bergen staan zowel ’s zomers als ’s winters garant voor een fantastische vakantie vol bijzondere momenten en ontdekkingen. Ontdek met Yelloh! Village al het moois dat zij te bieden hebben!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5