Sarlat Fest’Oie: een must voor ganzenleverliefhebbers

00

Ook dit jaar kunt u één van de meest traditionele lokale Franse feesten absoluut niet links laten liggen: tijdens het Sarlat Fest’Oie draait alles om ganzenlever, een product dat al jarenlang wereldwijd grote bekendheid geniet! Animaties, proeverijen en verrukkelijke ontdekkingen staan op het programma van dit populaire evenement: kom tijdens het weekend van 7 en 8 maart feestelijk genieten in Sarlat!

Sarlat Fest’Oie met de hele familie, elk jaar weer

Het Sarlat Fest’Oie is voor zowel de lokale bevolking als de talrijke bezoekers een traditie geworden en staat voor jonge én minder jonge mensen garant voor een moment van gezellig samenzijn. Slenter op het ritme van de Banda door de straten van de stad en neem deel aan interessante animaties voor alle leeftijden. Proef, snuif geuren op, geniet, ontdek: u kunt terecht bij talrijke stands waar proeverijen worden georganiseerd en waar u tijdens een workshop alles te weten kunt komen over ganzenlever. Tijdens deze twee absoluut verrukkelijke regiodagen kunt u heerlijk alles loslaten en met alle anderen profiteren van een feestelijk moment: elk jaar weer wordt de beroemde, van ganzenkarkassen getrokken bouillon aangeboden aan de bezoekers!

Maar het Sarlat Fest’Oie draait natuurlijk ook, en eigenlijk vooral, om zijn immense banket! Het zal u doen duizelen bij dit absoluut overdadige feestmaal en uw smaakpapillen zullen overuren draaien: u mag er onbeperkt ganzenlever eten! U kunt er pastei, gevulde ganzenhals, borst, filet, ragout of stoofpot proeven. Reserveer nú uw verblijf op de camping in de streek en zorg dat u er bij bent. Zo’n kans om te genieten van deze bijzondere, lokale Franse lekkernijen mag u niet laten lopen!

Vakantievrienden: welk product associeert u onmiddellijk met zuidwest Frankrijk?

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5