Slapen onder sterren tijdens de Nuits des Étoiles

15

Geen betere gelegenheid om onder de blote sterrenhemel te slapen dan de Nuits des Étoiles die op 7, 8 en 9 augustus 2015 plaatsvinden. De Franse Vereniging voor Sterrenkunde organiseert dit event, de sterrennachten zijn de ideale gelegenheid om op campingvakantie te vertrekken en onder de blote hemel te slapen. Misschien ziet u wel een vallende ster! Vergeet geen wens te doen …

Gedroomde gelegenheid om onder de sterren te slapen

U kunt natuurlijk ook thuis van achter het raam naar de vallende sterren kijken tijdens de Nuits des Étoiles. Of in uw tuin in een slaapzak kruipen. Maar waarom zou u de gelegenheid niet te baat nemen om enkele dagen op campingvakantie te gaan? Zalig naar de hemel turen vanuit een comfortabele cocon met een doorschijnend dak: dat klinkt al veel beter, niet? Of vanaf het terras van een cottage? Of van in een boomhut? Heel wat Yelloh! Village campings bieden ontdekkingsaccommodaties aan die gewoon perfect zijn om van de Nuits des Étoiles te genieten … vanuit uw bed! U hebt er al het comfort van een échte kamer maar slaapt toch onder de sterrenhemel. Een 100% magische ervaring!

Vergeet ook niet dat tijdens de Nuits des Étoiles zowat overal in Frankrijk animatieactiviteiten op het programma staan waar u gratis aan kunt deelnemen. U leert er sterren en sterrenbeelden te herkennen en mag gebruikmaken van telescopen. Een unieke familie-ervaring waar groot en klein plezier aan beleeft. We herinneren er nog even aan dat dit feeërieke en tegelijk wetenschappelijke event door professionele astronomen en amateur-sterrenkundigen in goede banen wordt geleid.

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5