Spa en wellness: verwen uzelf tijdens uw campingvakantie!

15

Vakantie hebt u in de eerste plaats om heerlijk te ontspannen! Doe dit jaar vooral uzelf eens een plezier en ga naar een Yelloh! Village campingdorp met wellnessvoorzieningen als een jacuzzi, een sauna of hamam, een balneotherapiebad en zelfs behandelruimtes!

 

Onze campings met wellnessruimte en wellnesscentrum

Ontspannen in een jacuzzi, relaxen tijdens een massage door een professionele masseur en rustig genieten van een sauna…. Verlangt u naar zulke momenten tijdens uw volgende vakantie? Dan vindt u in onze lijst van campingdorpen met wellnessruimte en wellnesscentrum gegarandeerd een camping die aan uw wensen voldoet.

In de wellnessruimtes kunt u terecht voor modelages en schoonheidsbehandelingen. In de ruimere wellnesscentra kunt u daarnaast ook gebruikmaken van een jacuzzi, hamam of sauna.

 

Onze campings met Spa & Balneo

Voor nog meer ontspanning en onthaasting zijn er ook meerdere Yelloh! Village met een Spa & Balneo: een zeer ruime infrastructuur met balneotherapiebad met bubbelbaden, sauna, hamam, behandelruimtes en een theesalon om een kopje kruidenthee te drinken. Spa&Balneo vindt u in een groot aantal campingdorpen, waaronder le Domaine du Colombier aan de Côte d’Azur, camping Mer et Soleil aan de Middellandse Zee, of Le Ranolien in Bretagne.

Wacht niet langer en verwen uzelf tijdens uw volgende vakantie! Kijk op de website en ontdek al onze wellnessaanbiedingen nu!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5