Top 10 van activiteiten die u tijdens uw campingvakantie kunt ontdekken

15

Een campingvakantie beleven, dat betekent ook de kans krijgen een groot aanbod aan activiteiten te ontdekken. Extreme sporten, activiteiten in de volle natuur, bezoekjes, ontdekkingen, artistieke activiteiten… Alles kan! Ontdek de 10 beste activiteiten die de Yelloh! Village campings u te bieden hebben.

 

Kano en Kajak

Op een meer of op een rivier, kanovaren biedt de gelegenheid de regio’s waar u verblijft op een andere manier te ontdekken, in uw eigen tempo. Met elke beweging van uw peddel krijgt u een nieuw stukje natuur te zien: u kunt schitterende landschappen bewonderen, genieten van de rust en de sereniteit van de meren en rivieren en een onvergetelijke ervaring opdoen. Op het water verstrijkt de tijd op een andere manier…

 

Klimmen en via-ferrata

Ga tijdens uw vakantie de hoogte in! Uw campingvakantie is de ideale gelegenheid om u vertrouwd te maken met extreme sporten, voor een echte adrenalinestoot. Durf verder te gaan, ga uw angsten te boven! Gediplomeerde gidsen kunnen u begeleiden bij het ontdekken van deze verticale activiteiten. Gedenkwaardige herinneringen in het vooruitzicht!

 

Overwin de golven van de Atlantische Oceaan!

Veel Yelloh! Village campings die aan het strand liggen, bieden beginnerslessen in surfen.  Niets fijners dan te glijden over de golven, het gevoel één te zijn met de oceaan…

 

Maak kennis met het peddelsurfen

Ontdek een nieuwe manier om u over het water te verplaatsen, met een peddel en een surfplank. U wordt één met de elementen en geniet op een geheel nieuwe manier van de landschappen en wonderen van de natuur.

 

Kom tijdens uw vakantie op een hoger plan

Waarom niet van uw campingvakantie gebruik maken om op te stijgen? Onder leiding van professionele instructeurs kunt u vanaf een berg of heuvel in de lucht vliegen, en tussen de wolken zweven. U hoeft het alleen nog maar te beslissen!

 

MTB om de streek te ontdekken

Van kleine paden en weggetjes denderen, bergen beklimmen… Met een mountainbike kunt u het allemaal! Trek door bijzondere streken op een andere manier! U kunt direct vanaf de campings de trekpaden volgen die u de streek vanuit een andere gezichtshoek laten zien, te voet, te paard of op de fiets.

 

Fitness en aquagym om in conditie te blijven!

Campingvakanties zijn ook bijzonder geschikt om tijd voor uzelf te nemen, en voor uw lichaam te zorgen. De aquagym- en fitnesslessen zijn er speciaal voor u.

 

Kom het plezier van zeilen ontdekken

Zich verplaatsen dankzij de kracht van de wind, één worden met de zee… Van dit alles kunt u proeven tijdens uw verblijf op de camping: veel Yelloh! Village campings bieden zeilcursussen of cruises, om de kust en de meren rondom uw vakantieplek op een andere manier te ontdekken.

 

Op het programma van uw vakantie: vissen

Kom kennis maken met deze activiteit in de volle natuur, waar rust en sereniteit heersen! Meerdere Yelloh! Village campings bieden visvergunningen zodat u een hengel kunt uitgooien in een van de meren of rivieren rondom uw accommodatie.

 

Wintersporten

Of u nu graag de besneeuwde heuvels op uw ski’s of snowboard afdaalt, liever gaat wandelen op sneeuwschoenen door ongerepte sneeuwlandschappen, of toch eerder wilt genieten van mooie winterdagen in een spa of lekker warm in uw cottage, de Yelloh! Village campings hebben alles wat u nodig heeft!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5