Vakantie aan zee én in de bergen met Yelloh! Village!

00

Elk jaar staat u weer voor dezelfde keuze: u bent dol op een vakantie aan zee, maar u houdt ook van de grote dosis frisse lucht die u opdoet tijdens een zomervakantie in de bergen. En waarom zou u eigenlijk moeten kiezen? Yelloh! Village biedt u de gelegenheid naar een camping te gaan waar u gewoon van allebei kunt genieten!

Een vakantie aan zee én in de bergen: dat kan!

Op naar Spanje, naar camping Yelloh! Village Mas Sant Josep voor een vakantie die helemaal bij u past. Uw bestemming aan de Costa Brava is een zonovergoten stukje paradijs op aarde. Aan de ene kant schitteren de stranden van de Middellandse Zee en het heldere zeewater u tegemoet voor vele uren zwemplezier en zalig nietsdoen. Aan de andere kant kunt u de prachtige Catalaanse Pyreneeën verkennen: in de natuurparken vindt u vele wandelmogelijkheden op hoogte.

In Bidart verwelkomt ook camping Yelloh! Village Ilbarritz u graag tussen de oceaan en de bergen. Terwijl u de ene middag heerlijk zult genieten van surfers en leuke spelletjes op het strand, kunt u op een ander moment besluiten het hogerop te zoeken: het kleine treintje van La Rhune neemt u mee naar de top van de beroemdste berg van het Baskenland. Het uitzicht op de top is echt schitterend: aan de ene kant ligt de zich eindeloos uitstrekkende oceaan en als u zich omdraait ziet u de prachtige Pyreneeën!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5