Vijf redenen om te kiezen voor onze campingdorpen

00

Uw vrienden gaan voor hun vakantie elk jaar naar een campingdorp. En ook al lijken ze altijd laaiend enthousiast over hun verblijf, u vraagt zich toch af of zo’n soort vakantie wel iets voor u is. Om u te helpen bij het maken van uw keuze, geven we u hier vijf goede redenen om uw volgende vakantie eens door te brengen in een campingdorp.

1/ U kunt kiezen uit verschillende soorten accommodaties

In een tent of caravan, in een camper met de hele familie of in een stacaravan die u huurt in het campingdorp: aan u de keus. Voor een anders-dan-andere vakantie kunt u bijvoorbeeld eens gaan voor een originele accommodatie zoals een bubble-room, een gemeubileerde tent, een yurt, een tipi of een boomhut.

2/ U kunt gebruikmaken van talrijke vrijetijdsvoorzieningen

Elk Yelloh! Village campingdorp beschikt over een groot aantal voorzieningen voor de hele familie. Aquaparken, sportterreinen, spelletjes voor de allerkleinsten. Afhankelijk van uw vakantiebestemming kunt u zich de hele dag uitleven met sportieve activiteiten als boogschieten, paardrijden, dansen of bijvoorbeeld tennissen.

3/ U ervaart het gemak van verschillende praktische diensten

Omdat de vakantie met name bedoeld is om even helemaal nergens aan te hoeven denken, biedt uw campingdorp verschillende praktische diensten aan: wasserette, eindschoonmaak van uw bungalow, gratis wifi, fietsverhuur, servicestations voor campers, etc.

4/ Accommodaties speciaal voor kinderen en personen met beperkte mobiliteit

U kiest uw campingdorp en uw accommodatie naargelang uw eigen specifieke behoeften. Er zijn speciaal ingerichte bungalows voor personen met beperkte mobiliteit, terwijl uw huuraccommodatie ook voorzien kan zijn van alles wat u nodig hebt als u met een baby reist.

5/ Van natuur tot hartelijke sfeer: het is er allemaal!

Tot slot is het grote voordeel van onze campingdorpen dat u zich er echt vrij voelt. Of u nu 100% van een supergroene omgeving wilt genieten of absoluut los wilt gaan op onze thema-avonden: u bepaalt zelf wat u wilt!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5