Waarom kinderen zo van vakanties in de openlucht houden?

15

Iedereen weet het: elk jaar weer kunnen kinderen bijna niet wachten tot de zomervakantie aanbreekt! En als ze op vakantie naar een camping gaan, hebben ze nóg meer haast om te vertrekken. Wat vinden kinderen nou zo leuk aan dit type accommodatie?

 

1/ De faciliteiten

Wie camping zegt, zegt aquapark, multisportveld, speelterrein, enz. Voor kinderen is dit het paradijs: een middagje naar het zwembad en telkens opnieuw van de glijbaan roetsjen… meer hebben ze niet nodig om onvergetelijke herinneringen aan hun vakantie over te houden.

 

2/ De animaties en activiteiten

Een campingvakantie bezorgt kinderen onvergetelijke momenten in de kinderclub. Animatoren bieden activiteiten aan waar alle kinderen blij van worden: toernooien, speurtochten, knutselworkshops, enz. Verveling bestaat niet en een kinderclub is ideaal om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken!

 

3/ Een paar dagen in een nieuw huis

Een paar dagen op een camping verblijven, betekent een paar dagen in een nieuw huis wonen, in een nieuwe kamer, met nieuwe buren. Maakt niet uit of dat huis een cottage, chalet, tent of caravan is, kinderen vinden het geweldig! Voor hen is het één groot avontuur!

 

Bent u overtuigd? Wacht dan niet langer: reserveer uw campingvakantie nu en maak uw kinderen blij!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5