Wel of niet een uitgestippelde vakantie, aan u de keus

00

Om nergens aan te hoeven denken maar wel te kunnen profiteren van allerlei activiteiten, hebt u dit jaar besloten naar een campingdorp te gaan. Eén ding staat vast, u gaat tot rust komen, of het nu in een onbekende streek is, aan zee, in de bergen of in een supergroene omgeving. Maar moet u alle activiteiten waaraan u mee wilt doen al van te voren plannen, of kunt u per dag bekijken waar u zin in hebt? Uiteindelijk ligt het helemaal aan uzelf!

Plan uw activiteiten van te voren als…

u iemand bent die gestrest raakt door het onbekende. Rust en ontspanning moeten het doel van uw vakantie zijn. Als u zich druk maakt over het feit dat u niet weet wat u de volgende dag gaat doen, maak dan een planning. U zult zich opgelucht voelen en kunt met een gerust gevoel uitkijken naar uw vakantie. Als u jonge kinderen hebt, is het een goed idee uw uitstapjes van te voren te regelen: ze hebben een levendige verbeelding en van het vooruitzicht van een bezoek aan een kasteel, een leuke wandeltocht of een middag aan het strand worden ze vooraf al vrolijk.

Plan daarentegen helemaal niets als…

u besloten hebt alles los te laten. Als niets moet, kunt u dienstregelingen, tijdschema’s, en dagelijkse verplichtingen loslaten. U leeft lekker in uw eigen ritme: hebt u zin om vandaag helemaal niets te doen? Geef er gewoon maar eens aan toe. Geniet van uw vrijheid en vergeet uw telefoon, uw horloge en alles wat maar te maken heeft met uw vaste gewoontes. Eet wanneer u trek hebt en doe alleen maar die dingen waar u echt zin in hebt: een ware revolutie!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5