Yelloh campings vlak bij de mooiste Franse badplaatsen

00

Voor u gaat kamperen hand in hand met strand en een dagelijkse duik in het water. Dat is dan ook de reden waarom wij bij Yelloh! Village u graag een ruime keuze bieden bij het reserveren van uw vakantie: aan de Middellandse Zee of aan de Atlantische kust kunt u genieten van een verblijf dat een fraaie mix biedt van ontspanning, activiteiten in de openlucht en een kennismaking met de streek.

Uw camping op steenworp afstand van uw favoriete badplaats

Voor liefhebbers van de Middellandse Zee wordt het nog lastig kiezen. Op vakantie naar zee, ja, maar waar precies? Het aantal Yelloh! Village campings in de buurt van Barcarès, Sérignan-Plage of iets verderop in Cap d’Agde mag gerust aanzienlijk genoemd worden. Wedden dat u deze unieke situatie in geen enkel seizoen een probleem zult vinden? Door het aangename klimaat van de streek zult u keer op keer terug willen blijven komen.

En als uw voorkeur toch echt uitgaat naar de Atlantische Oceaan, dan is het zaak koers te zetten naar onze Yelloh! Village campings in zuidwest Frankrijk. In de buurt van de schitterende stad Biarritz, in Lacanau of in Pornic zullen liefhebbers van golven en fantastische stranden hun verblijf daar helemaal te gek vinden. En omdat u ’s avonds niet alleen prijs stelt op comfort maar ook wilt genieten van de rust van uw accommodatie, bieden onze campings u een ware groene oase die bij uitstek geschikt is om alles los te laten en heerlijk bij te komen. Zee of oceaan, eigenlijk is het helemaal niet nodig om te kiezen!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5