Yelloh! Village: topcampings voor een wintervakantie in de bergen

00

Droomt u van een campingvakantie in de bergen met een lekker winters tintje? Met Yelloh! Village kunt u volop genieten van wintersportplezier in de Alpen of de Pyreneeën zonder ook maar iets aan comfort in te leveren.

Ontdek de schitterende Alpen

De direct naast Saint-Jean-Montclar gelegen camping L’Étoile des Neiges is van half december tot half maart geopend en biedt u de gelegenheid om te genieten van het schitterende met sneeuw bedekte Alpenlandschap. Met een vijftigtal verwarmde chalets is deze op nog geen 200 meter van het aangrenzende skistation gelegen Yelloh! Village camping de ideale locatie voor uw wintervakantie met de familie of vrienden. Leef u midden in de ongelooflijke natuur van de Alpen uit op 50 km aan pistes en maak de mooiste sneeuwschoenwandelingen! Om van deze aangename inspanningen te herstellen en weer nieuwe energie op te doen, kunt u op L’ Étoile des Neiges met de hele familie terecht in een fantastisch balneotherapiecentrum met hamam, sauna, bubbelbad en spa’s. Zo beleeft u bij ons een heerlijk actieve én ontspannende vakantie.

Een prachtig avontuur in de Pyreneeën

Een andere populaire bestemming voor de krokusvakantie, camping L’Escapade in de Pyrénées-Orientales, zal u met zijn landelijke karakter beslist bevallen. De aantrekkelijke houten chalets met leistenen daken liggen op meer dan 1200 meter hoogte midden in een schitterend natuurpark in de bergen. Dankzij de unieke ligging van deze camping bent u snel in maar liefst 4 van de skistations van het skigebied “Les Neiges Catalanes”. Snowboarden, snowkiten, sleeën, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, sledehondentochten… alle wintersporten liggen binnen handbereik, en dat voor bijzonder aantrekkelijke prijzen vanwege de speciale afspraken die deze Yelloh! Village camping heeft kunnen maken met de verschillende skistations in de omgeving. Alle leden van de familie zullen zich hier dus zonder enig probleem fantastisch vermaken!

Zowel ‘s zomers als ‘s winters genieten in de bergen

Hoewel deze twee campings vooral populair zijn vanwege de nabijgelegen skigebieden, zijn ze ook aantrekkelijk in het zomerseizoen. De bergen hullen zich dan in de mooiste groentinten en de skipistes veranderen in een spectaculair natuurlijk speelterrein voor mountainbikers en wandelaars. De rivieren van de streek zwellen aan en bieden liefhebbers van adrenalineverhogende wateractiviteiten volop kans om sporten als canyoning, wildwaterkanoën of wildwaterkajakken te beoefenen.

Of u nu de voorkeur geeft aan de Alpen of de Pyreneeën, deze twee Yelloh! Village campings bieden hoogwaardige accommodaties die zowel in de zomer als in de winter optimaal comfort bieden. Zo kunt u volop genieten van de bergen zonder last van kou te hebben!

U ziet het, de campings L’Étoile des Neiges en L’Escapade laten u in elk seizoen op bijzondere wijze optimaal van de bergen genieten!Hoewel deze twee campings vooral populair zijn vanwege de nabijgelegen skigebieden, zijn ze ook aantrekkelijk in het zomerseizoen. De bergen hullen zich dan in de mooiste groentinten en de skipistes veranderen in een spectaculair natuurlijk speelterrein voor mountainbikers en wandelaars. De rivieren van de streek zwellen aan en bieden liefhebbers van adrenalineverhogende wateractiviteiten volop kans om sporten als canyoning, wildwaterkanoën of wildwaterkajakken te beoefenen.Hoewel deze twee campings vooral populair zijn vanwege de nabijgelegen skigebieden, zijn ze ook aantrekkelijk in het zomerseizoen. De bergen hullen zich dan in de mooiste groentinten en de skipistes veranderen in een spectaculair natuurlijk speelterrein voor mountainbikers en wandelaars. De rivieren van de streek zwellen aan en bieden liefhebbers van adrenalineverhogende wateractiviteiten volop kans om sporten als canyoning, wildwaterkanoën of wildwaterkajakken te beoefenen.

Als u nog niet weet waar u met de krokusvakantie naartoe wilt, dan is een van deze twee berglocaties misschien wel iets voor u. Beleef met Yelloh! Village een geweldige vakantie in de bergen!

Bedankt. Er wordt rekening gehouden met je mening.
Probleem: Je hebt al gestemd voor dit artikel.
Vond je dit artikel nuttig?
1 2 3 4 5